Diensten

Posted on 28 Mar 2013 0 comments

Struijk Accountants & MKB Adviseurs richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf, vrijeberoepsbeoefenaren en ZZP’ers. Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor de verwerking van uw financiële- en salarisadministratie, het opstellen van uw jaarrekening en de verzorging van uw fiscale aangiften.

Als onafhankelijke behartiger van uw belangen zijn wij echter ook de aangewezen gesprekspartner op het gebied van personeel, bedrijfsopvolging en -overdracht, ICT, financieringen, subsidies, verzekeringen, woning-hypotheken, testamenten, successieplanning en alle

andere zowel privé als zakelijke aangelegenheden waarbij onze kennis en ervaring van pas kunnen komen. Wederzijds vertrouwen en inzicht in uw denkbeelden en toekomstvisie zijn daarbij van essentieel belang. In dat kader streven wij in het algemeen dan ook naar een langetermijnrelatie met onze cliënten, zonder daarbij onze kritische houding en alertheid uit het oog te verliezen.
Ons gemotiveerde team neemt u graag zoveel mogelijk zorgen uit handen, opdat u zich kunt richten op wat u het liefst doet.

Geen tijd, geen zin en/of geen kennis… ?
BIJ ONS KUNT U DE VERWERKING VAN UW ADMINISTRATIE NOG VOLLEDIG UITBESTEDEN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *